>

My Bestfriend, Harith


Assalamualaikum!

i want to take a minute for you to read this. thank you :)  here, im gladly announce to the world that I love  you my friend. Yes... He really my good friend... i love him. I respect him... I never thought of myself as flaky person... hurmmm :( i know now how my lack of sensitiveness made you irritated.... 
it was a joke... a harsh joke... a statement that shouldnt use to any person...

comel macam saya :p


i want to say im sorry.
i want to say that you are part of my friends that I have ever loved and i will always care about you. Will disturb you :P hihi ^^ harith...ill be there if you need me...i hardly leave you behind... 

i hope that you read this someday even you dont have any interest to read my blog.... i knew it :( it seems noob, lame... sounds leggit right? sob sob :'(

i dont want to hurt you ever again eventhough i know, i may hurt you... Im sorry.

i may be living my life without you... but it totally mess up as i want to be with you... YOU funny, nice, handsome, though guy :p, and whatsoever awesomeness that i adore....

you are freaking awesome babe!!!!

i knew, this desicion is instant... but i know, you can manage it and realize it... am support harith!
in shaa Allah, Allah redha dan makbulkan doa kita

Harith... go on with your life! become civil engineer and ehem ehem... 

hehe....

continue tonight
on my ringy thingy...

LOVE

Amiraazid

Network Works Becouse Of Me

bismillahirrahmanirrahim :)

terima kasih Allah sebab bagi saya kekuatan pada hari ini 31/12/2012

ehem ehemmmm

abah! irah nak jadi network system

hehe... crazy! mana boleh jadi network system... network engineer ada lah. Apa laa...

saya dah ada cita-cita. Cehhhh ****

in shaa Allah... Sem ni kena work harder... Saya aim nak scholar SONY and nak further kat MMU or kat UM pun jad8ilah... hihi ^^
programmer?
graphic designer?
semua kerjaya ni related with ICT... antara kerjaya yang pernah diidamkan dulu. Cehhh*
subjek kegemaran sekarang -Science Computer
i can facing my lappie for hours rather than my lecture notes... ewwww ewwww... okay... remmmpitzzz di situ.
nanti widad baca mesti dia cakap "am ni gilo"
alah....haha...

kenapa ye network engineer? Frankly, since dulu nak jadi programmer tapi bila orang tanya... saya jawab nak jadi actuary! Almaklumlah...gaji besauuu naa... but! its not worthed becouse money isnt everything kayh! 

tak payah nak gila duit!
orang kaya lambat masuk syurga

haha... betul ke?

okay apa... cucu tok adam sorang jadi benda2 relate with ICT... tak de lagi...

dear mama and abah :)

semekom! haha...
mama jangan risau. Irah pandai jaga diri. Kalau dapat kerjaya ni bukan kena pergi pelantar minyak pun. Abah! Thanks for support me kayh!

dalam banyak-banyak kerjaya yang pernah inform kat abah... this is the first one yang dia betul-betul support.

he knows im not mathematician macam chap or even my brother... sebab tu dia tak support 100% untuk actuary

*aku je baru sedar
*alhamdulillah... sedar pun



Dont be easy to get, You'll be easy to Forget



sometimes, your friend could be your enemies...  Thats why its called frenemies.



your hate is not worth my time :)
frankly
when they come into my life and discourage me from obtaining my goals and having a productive life, I would like to say this
'sorry :) God made me in His image and not in yours'

in harsh words.... stop being a toilet paper to people who treat you like a shit.... i can honestly look back and realize  that everything happened for a reason. Everything that fall apart has fallen back into place beautifully and magically.my friends are like mornings or night... i cant have them the whole day but im sure... they will be there when i wake up tomorrow, next year and forever. they are really my true friend :)

recently...

recently...i remembered of my friend named mohammad nafi'

bila dengar lagu albi nadak je teringat dia

dia tu super baik walau macam memperlekehkan aku dalam hal yang remeh

tapi aku tak kisah, sebab benda tu menyedarkan aku

dia sahabat yang baik

susah nak jumpa

and sebenarnya kami tak pernah berjumpa

tapi, kami seolah-olah pernah kenal

dia tu... kalau besar, mesti jadi orang yang berguna

aku rindu kau nafi'

rasa macam sayu pilu je kau dah pergi

memang kita tak de apa-apa... (memang laa kan) haha

nafi', aku minta maaf ye sebab banyak benda aku tak boleh follow... aku tahu aku degil... aku tak macam kau. aku tak macam kawan-kawan perempuan kau yang lain. And susah nak jadi macam diorang.

kak intan, mira minta maaf ye sebab tak dengar kata kak intan... tak berusaha jadi macam kak intan. Mira tak mampu... Mira kalau boleh, nak kak intan ada kat sini... Mira nak sentiasa ada dengan kak intan...

mira rindu kak intan, rindu sangat

mira rindu nafi' jugak... 

kenapa, Allah kenalkan aku dengan insan yang baik.. Dia keluarkan aku dari perkara yang tak baik. Namun Dia juga buat aku rasa kehilangan...

dua insan ni lah yang aku hormati dan percaya

dua insan yang sememangnya hebat

dua insan yang paling hebat, bermujahadah di dunia kerana allah pernah aku kenal

aku bertuah mengenali mereka

thanks nafi', kenalkan mira dengan kak intan

kak intan baik..

kak intan selalu buat simbol ^^

kak intan pernah nasihat mira, dia contoh yang baik

tapi kenapa tinggalkan mira

jun sung ahn!

i love this guy!

my idol..ewww ewww....


december ni kelas muzik dah kena start. Even busy dengan semester 2, tak salah rasanya kalau pergi kelas seminggu sekali...

mana tahu sempat belajar lagu thousand years :) dalam mimpi sebenarnya... ecewahhh... haha..

haziq berangan-angan nak present lagu thousand miles or even all of me jon schimdt... hebat betul dia. Born to be musician... belajar sendiri la...

'I tak reti laa nak belajar sendiri violin ni ewww ewww'


haziq kata dia nak try minta present time golden night... huaaa.... pfffttt.... teringin pulak belajar thousand years and menyibuk kalau dia dapat permission buat performance....

sekali lagi

'ewwww ewwww' 

how about song from a secret garden huh?
my favourite song even since my first crush... pfffftttt.... :P haha... 

music is universal language for all man kind



what a shame ON iSRAEL!

this posted by Israel Controversy


this is bullshit prime minister NETANYAHU


leave ours!
 

im not afraid of you Netanyahu
i have allah in my heart
You want your fate be such ur late prime minister?
hahahaaa...poor man


netanyahu tewas



memalukan... (nak gelak kuat-kuat)

semester dua! here i come (*^.^*)

salam maal hijrah :0

bydaawaayyy.... nak masuk semester dua ni... result semester 1 pun berapa laa dapat tu... what matter it is... semester dua kena study betul-betul. Nanti tak ambil chemistry dah.. bila lagi nak belajar chemistry kan. 

hope my average nanti 3.5 and above... nanti degree nak further dalam software engineering :) macam pp ros. Hahaha... Bukan nak tiru dia okayy! 

dulu nak jadi macam


bill gates...
haa... cool kan? awesome gila mamat ni.. errkkk...mamat?

lepas tu nak jadi macam harith faisal.... okay... tak de gambar dia... dia yang patut dipersalahkan sebab suruh choose asasi kat um ni. Susah tahu takkk! haha...memain je... insyaAllah dia bakal aktuari malaysia. Kalau lah dapat jadi macam dia... SoB sOb
thanks harith...
blog dia


good luck kepada chap neysa widad dan sara ye

masing-masing bakal engineer, doktor, pharmacist
thanks sahabat :)
dioranglaa tempat nak mengadu ke, nak usik-usik, nak gelak kuat-kuat kat um ni

and for harith nordin...

ehhh...Harith lagi... okay... dia anak nordin... baru perasan

goodluck ye sahabat  :) peminat MU tegar... Bajet Rooney kononnya

okay...curik je gambar ni. Kisah apa? 


bakal chemical engineer... insyaAllah

kepada sahabat baik, wawa... good luck sayang.. You deserve happines. alhamdulillah
syukur laa... rindu sangat kat dia... annoying dia buatkan kita rindu :) next year am pergi melaka ye. Jumpa mama and acha

lilo... ok...malu nak cakap. tapi rindu dia jugak! dia terawesome cool...  dengar cerita result lilo gempak. congrates!

walaupun diorang tak kan baca... who cares? 



selembut bayu laut, menyampaikan ayat tuhannya demi sebuah redha

recently... i just made a simple researched about syiah and its differences with sunni... banyak sangat persoalan timbul... saya tak mahu anda mengaggap saya menindas agama syiah sewenang-wenangnya
saya juga bukan mahu amalkan amalan taqiyyah sewenang-wenangnya

demi Allah, saya seorang Islam

namun, hati saya terbuka untuk mengetahui tentang syiah

baru-baru ini... terbaca macam-macam pergolakan di syria.
ahlussunnah di syria disembelih hidup-hidup dan ada yang dikisar. persoalannya... siapa yang buat semua ni? ada ke ajaran yang menghalalkan kita buat benda ni semua?

okay..mesti golongan ni lakukan semua ni dengan sebab. tapi sebab apa? i just want the answer. tak kan sebab berlainan pegangan? 

soalan ini khas ditujukan kepada golongan ini...

-1- apa faedah sembelih orang?
-2- siapa tuhan kamu? tuhan kamu adakah seorang yang kejam? sehingga rela melihat hambanya yang tidak berdosa. Butchered like animal. Allah itu maha pengasih. tiada sebab untuk kamu lakukan demikian
-3- adakah nabi muhammad melakukan yang sedimikan rupa? buktikan
-4- kalau betul kamu benci sahabat nabi, i just want let you to think. if you're president and dont have any cabinet...would your motherland achieved glory? sama juga kepada sahabat nabi... logik ke nak benci diorang. logik ke nak kata diorang penzina? do you have a proof... 
-5- kamu ada bukti yang menunjukkan kitab 2/3 yang kamu miliki itu pelengkap al-quran? know what, al-quran sudah memadai bagi saya untuk menjadi muslim yang hebat

please lah... open your eyes please

kalau betul aliran syiah adalah benar

prove to me

Miles mean nothing when the person that is miles away means everything

bloggy..i want be honest with you
huhhh...how to start here
okay...im in love with this guy


gatai naa hang amira
haha... tapi tu lah... dia ni alim
asyik dengar tazkirah... tak de lah selalu, tapi pernah laa
anak uncle nordin
for sure bukan PASUM! 
okay... dia suka awak tak amira? ^^

treeeetttt treeeeetttt

rahsia

ill never be brave like this to post about someone that id fall in love.. terang-terang kata im in love. But who cares? Tarak sapa nak baca bloggy yang uzur ni. 
Abang-abang pun tak boleh nak marah sebab dia tak pernah buat jahat pun. So seriously dia ni anak mak.

im in love
im in love
im in love

-..-''

asyik im in love je... dengan ukulele pun im in love. Haishh...

amira! stop loving something or someone easily! You will get injured

Bla bla bla..you talk to me eh? Haha..yela yela... lepas ni tak nak buat dah

sayang mama, sayang abah, sayang allah, sayang nabi, sayang semuanya 

guys! if you love someone, dont too over confident he/she will be your life partner. Just ask Allah if he/she is the best for you. Doa senjata mukmin.
raise your hands =) ask to allah

see...easy right... budak kecik pun pandai

speak soon

nak jalan-jalan dengan senpai lepas ni

i love ukulele ^^






im in love ^^


I never find the right words to say. Just go with the flow each and everyday. I never knew there could be love like this. In a world full of cayos its always you i miss. Even we never meet, but...unspeakable... If there was one thing I could ask for, I would tell him that it's you i adore.

Demi cinta Islam
My heart skips a beat
my eyes full with tears. But im not going to cry. I just can wait for the day that you say that words. For the day I die. The sooner that happens, the sonner it will be.

With Allah's mercy
Just you and me




guys.. its fine if you dont date together...not any issue at all... kenapa? ingat PERFECT couple sangat lah kalau ke hulur sana-sini bersama. Please lah.. kita orang Islam. Agama pun ISLAM kan... pepandai lah jaga diri. DAH BESAR KAN ----> suka ulang ayat ni. Hihi ^^ lagi syioookkk keluar dengan member yang dianggap member tanpa sebarang perasaan. Alah..jangan buat-buat tak paham. When we look within our hearts and have the courage to be honest with ourselves, most times we will know how to solve our problems. When it comes to finding a suitable partner, we dont have any control over that: who we will meet, whether or not we will be attracted to that special someone and so on, is out of our hands. But when we control, is how we react and respond to what happens to us. And it is the decisions and responses that we make in life that guide us to our destiny. bydawayy... i learnt from mistakes.. many many mistakes. I know well okay :) The permissible ways to get the one whom you loves are sufficient i.e
contact the wali or the gaurdian of the person whom you desire to marry, there is no need for haraam means, but we make it hard for ourselves and the shaytaan takes advantage of that.

a SPRATCH to catch a mackerel

doa senjata mukmin. Doa dan terus berdoa

speak soon...




May Allah send you that special someone who will be a means of you drawing closer to Him and may He make your heart strong, confident and satisfied with whatever you have…







treeeeettttt....treeetttttt.....

okay..actually...

dont know how to start here! an excuse i hear all to often :) tiru jela...

before starting facing off my pc, everythings gonna be written

and now! poof! its gone away deliberately. hehe... who cares?

lets make my finger move by its own according my brain command

at certain moments, things seem very very and very cloudy. oh shit! i hate that person..

yeah...its you! who made me very stormly strongly displeased. (dapat agak marahnya macam mana?)

am i dont know where to start? heheh... apa yang aku mengarut nih -..-"

okay...okay and okay all along

pada satu malam yang hening Zzzzz... i was suffer from illness... touched incidentally by rain on that evening when back from exam hall.
oh man! tomorrow will be my basic physics 2! my mind was rotating like a ferris wheel. Grrr....
and suddenly...an anonymous@agitator text me...okay...its fine when you tried to pity on me. but it was a very hornbullshit when you tried to make sense with me.
''kau ni cari pasal dengan aku''
i was pretty sure it was a MAN! oh world! i hate pasum guys for the god sake. except for a certain man who i can regard as wise person. Yang lain tu freaky cowardIAN! lets imagine...

KAU BUAT SALAH TAPI KAU PENAKUT!
PENAKUT NAK MINTA MAAF DEPAN-DEPAN!
APA BARANG! HUH!!!
KAU NAK TACKLE PEREMPUAN PUN LIKE HERMAPHRODITE!
lagi satu type...Kau sengaje cari pasal tapi tak nak mengaku. HAHA! memang HERMAPHRODITE

okay...sebenarnya aku dah lama tak marah. Seriously... Aku sabar selama ni. Ye..kalau groupmates aku baca, for sure they will not expect this is me.

guys...i try to be kind! but they bike my kindness! you got that point?

kenapa marah sangat?

okay..first...kau ingat aku tottering sangat ke dengan lelaki tu? Please...Dia pun cari aku. Tak ada dia pun aku boleh bahagia. At least aku tak mempergunakan orang saat memerlukan. c'mon lah. Kalau dia hebat, dia tak kan cari aku untuk apa-apa hal pun. And..i never seek him for any reasons. Never! Tak pernah langsung! Dia tak bagi apa-apa faedah pun okay. Okay laa..maybe kau rasa aku ni sombong sangat sebab tak bertegur dengan kau kan. But who cares? Aku tak kacau hidup kau, tak nak pun kenal kau sebenarnya.. Sebab kau adalah that H! Sakit tak hati? 

sakit lagi hati aku pasal text kau

i will never forgive you

okay. FULLSTOP

there are more reflections to come. But this is the one i want to write.-publicly-
so thanks for reading

amira








Ya Allah

tak sangka banyak betul ilmu Allah ni

ya... Tak tahu nak prioritise yang mana satu

need to get best result

4.0 insyaAllah!

just..afraid of my chemistry 1 and algebra

usaha dulu...

insyaAllah.. ada jalan

carilah ALLAH dalam ilmu yang dicari

speak soon :)


amira! pergi study la! jangan tidur



busynya amira ni...bagus betul ^^


chaiyook!



this is me after 2 minutes from now

ok bye

speak soon :)

Nuunnn Bulan

hihi ^^

exam nak dekat

mama! abah!

doakan irah okay :)

and to all my brothers n sister

ill put all of my effort for this exam

abahhhh! nak mini copper sebijik! sebijik je..tak banyak... 

hahahahaaa

my first wish : dpt kerjakan umrah yang trtangguh

second wish : mini copper

third wish : rahsiaaa

:)

speak soon

nak sambung study

go go go!

sciencecomputerchemistry12physics12vectorcalculusalgebra

lyrics lyrics lyrics




HERE SOME LYRICS

Wahai janji setia sudah diucapkan
Aduh kata bersumpah telah ku padukan
Kini engkau pergi jauh membawa diri
Tinggal daku seorang dalam sunyi sepi



Nun bulan ditutup awan
Terkenang hati bertambah rawan



Wahai jikalau ku tahu janji mu palsu
Tentu tidak ku turut sedari dahulu



Wahai janji setia sudah diucapkan
Aduh kata bersumpah telah ku padukan
Kini engkau pergi jauh membawa diri
Tinggal daku seorang dalam sunyi sepi



Nun bulan ditutup awan
Terkenang hati bertambah rawan



Wahai jikalau ku tahu janji mu palsu
Tentu tidak ku turut sedari dahulu

As the FINAL SEM gets nearer

less than months to my exam and I dah Insaf.
Have a boosteer the dayr kick to study. OMG! iTS HURTS BEBEH
Haha... flip flap the TUTORIALS all over the day
yes..my mid sem results seems bad
badly
sadly
poorly
My muet was F***

what on earth???? 

Im determined not to affected by him anymore. Yeah... One day he will realized it
There will always be someone that will pay the revenge. HARHAHAHAAA.... EVIL i am. so whAT?

AVOID THE BULLSHIT

 in the end of relationship, you will regret choosing the 20% becouse what you really want is 80%

kriikkkk kriiikkkk...tak paham? its fine... tak masuk exam pun

for you ---> yeah... kau lah... STOP HUNTING 

BLABLABLA... YOU GIVE A DAMN AFTER LYING

ITS HURTS....OHH... dia tak cantik pun... 

ouhh!!! haha...

i love to use this statement in secondary

who cares? 

nobody cares?

so WHAT?
speak soon :)

ouh! you are super jerk!

oh world!

he was super jerky whatsoever.

and i really hate him

annoying


why did i trust you? for at least 4 times you did that to me.

every
single
time
I
hate
you

pathetic lies

he said he would get better and stuff
but he never did

you are the stupidest ever man came to my life

broke my heart every day, every single action

feel like im the one useless, unfeeling watching these

fool!


man... i have feeling too... please...

you make me hurts everyday




Balas Dendam =..=''

ya... AKU pernah menjadi seorang pendendam dahulukala...
AKU tidak pasti sama ada, sifat tersebut masih bersisa atau tidak dalam jasad ini
InsyaAllah...AKU telah meninggalkan sifat itu jauh ke belakang... Ya... Aku tidak mahu menjadi seorang pendendam...
Ya Allah... Aku takut...

Dia berjanji kepada sesiapa yang taat dan patuh kepadaNya
akan bahagia dan senang diakhirat yang kekal selama-lamanya..."

Ya.. Aku ingin menjadi anak yang solehah
Aku tidak mahu 'Abah, Abang Long, Abang Ngah, Abang Chik, Abang Teh dan Azim' disoal di akhirat kelak kerana perbuatan aku...
Sesungguhnya Aku menyayangi Abah!
Aku menyayangi Abang-abang dan azim!
Dan yang paling utama
Aku mahu Mama ditempatkan di syurga
dipermudahkan urusannya di dunia dan akhirat
Aku mahu mama dan abah dipermudahkan ketika malaikat maut datang mengambil harta Allah iaitu nyawa
Aku mahu mereka tidak diazab di dalam kubur!
Aku mahu mereka ditempatkan dikalangan orang yang soleh
Ya...aku mahu menjaga syurga di tapak kaki aku sendiri
Aku bakal seorang ibu

Itu pesanan yang patut aku ingat

Tidak perlu mencari siapa yang mengambil tulang rusuk kiri
Jika syurga di telapak kaki tidak dijaga


Ya, aku pernah mengejar cinta dunia
Aku dapat rasakan dosa tersebut
Ya, sejujurnya aku rasakan dosaku bertambah dari hari ke hari
Namun, aku gagal menjaga iman ku

Ya Allah... Maafkan aku

meskipun aku mengulanginya, Allah tetap keluarkan aku dari ujian tersebut
Aku bersyukur ya Allah
alhamdulillah

Ya...dulu aku bercinta
cinta nafsu

Namun, kini aku mahu berjuang
Berjuang demi cinta

"Demi cinta Allah yang ku kejar, kuatkan hatiku untuk bertahan, berikan ku kecerdasan akal untuk sentiasa berfikir tentang kuasaMu, hulurkan pertolonganMu di saat-saat aku hampir tewas, sinarkan nur hidayahMu untuk aku terus di jalanMu. Ya Allah! Aku memohon keampunan kepadaMu."




Alhamdulillah =)

Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah

Saya masih dapat rasakan, sayangNya  Allah

sweet kan ALLAH?

i have no to blame people but the person that I see in the mirror,
No one else to pay my sins...no one else..but me
i heed your words =(
Im sorry

i will ask, i will pay...but my sins block my dua

But I will keep asking

Forgive me Ya Allah

Ya Allah.. kenapa berulang kembali???

im just like 'musafir rawan'
berkelana dalam ujian.

easy to fall
fall again and again

but thanks Allah.
You still give me happiness
give me wealthiness even im not good taking care of it

So, I stand before You to again beg for forgiveness, becouse you said that I can
sweet kan ALLAH?
You have told me in your Book that youre Ar-Rahman










i whisper upon the rainbow

heyyaa!

ohhoiii!

ahoy =)

this time nak jiwang2 sikit. hahaha.... ok... im not jiwangist person kayh! fullstop

 I always like imagining 
someone. Make you presence alive in this smart brain of mine. HARHAA... 
Neurons were all runnning and sprint to define your existence and all i'm doing is just close my eyes.

yeah...actually..i never meet you. even a glance...

do i will see you if I open my eyes? The real you? 
for sure tak lah kan...
but...The good things that I've loved. Everything about you. 
Seriously. I love him becouse of my God
Allah subhanahuwataala...

>tapi am! kenapa awak tak kuat?<
=( tak tahu

Im afraid enough to open my eyes. I dont want to expect anymore.
but I cant resist it!

And in those moments-
I just try to recall what you've said.
"bagaimana itu berakhir"
Ya Allah, baiknya dia...

=( kenapa saya mudah jatuh? kenapa iman saya tak kuat? 

chaiyyokkk amira!
kalau kita siapkan diri jd org yang high-class,MESTI jodoh kita pun high class -kak intan-

we're on separate ways. You have a really good place while i'm holding my vows.
are we will see each other?

sesungguhnya, hidup di sana lebih abadi.
InsyaAllah
Doakan saya kuat
Itu je... 

Im strong enoughaa. Harhaaa...

It seems unfair, but Allah know what the best for me =)

So, why rush? Why sad?

Amira!

Haha...siapa kata saya sedih? Acting je tuuuu

seriously =)

know what, once you did that to me, thousand times i repay it for you

wah! kejam!

No!!! HAHA

Manadeee... Saya tak kisah pun... my dear sister, sis Intan had give me a lot of strength. She remembered me of HIM

SYUKRAN KAK INTAN
THANKS YA ALLAH

kenapa ada manusia yang tak pernah puas?
apa yang kamu nak sebenarnya di dunia ni?

Suddenly, walking2 around terjumpa bloggy comel. And! OMG! cute =)


dah kahwin rupanya. hehe... baguslah...

okay..nak kahwin dengan siapa ea? wink wink (*-*)

imam muda ke? 

wah wah wah...

kalau imam muda i would choose najdi lah...
kalau ustaz, ustaz don---> dye dh ada choice, sob sob ='(
hurmmm! ahaaa! ada ada... rahsia

perasannya.... amira ni tak sedar diri...
ada ke nak kahwin dengan sheikh.

ish ish ish

RUMAH ILHAM DAMANSARA =)

I NEED TO DO SUCH THING!

Salute dengan Atul sebab nak join program sepupu satu Malaysia even study kat Taylor... ---> kawan siapa? =)


Then, I got a new mentee.. Tapi dia darjah 6.. Brilliant, and comel. Dye ni macam mix sikit... Mata lawa grrr...

I teached him science... pandai juga laa... Dia dapat terangkan dengan baik, even stuck but good try boy.

I FALL IN LOVE WITH HIM, DEEP MUCH. HAHA

Nama dia Indra Mahkota

We learned about eclipse.. wah wah wah! 

Macam-macam i used to tell him.. a very shy-shy cat at first... Tapi, happy je.

his father passed about years ago. Diabetes. Hurrmm... but, theres no sad sign in his eyes. So strong child!

go babe!

what about danial? Azira ajar Danial, Math. Baguslah... Danial tu dari dulu sampai sekarang pemalu.

Apa yang best lagi ea? Seriously, it mend my broken heart. Super Amazing!
Thanks Allah... =)



Bangsar Walking walking

Ehh am! Atul ajak buka puasa kat luar...

Bila? Hari ni? Puasa ke? HEHE

So, then..bermula lah pencarian taxi-taxi UM

Derr...tak de pun... jalan punya jalan sampai depan gates UM

Jalan lagi...lagi...jalan jalan... =.="

ehhh... cab laa!! Allaaa... 

ehhh...tu cab...

Taxi!
alahai... ada orang lagi...

Eh eh... taxi taxi...

Uuu... Uncle Indian lah...

'Uncle, nak pergi balai bomba kat Bangsar'

Ada ke orang berbuka dekat balai bomba? (Biasa lah tu bagi kami)

Maka, terjumpa lah restoran TomYam yang diidamkan oleh Atul...

Maka itu juga, kami order lah apa yang termampu. Yelah, dua tiga hari ni asyik keluar je. Sebab tu duit cepat habis. Maaf ye abah, anakmu ini memang begini. =)

Habis eating together-gather, kami pun balik dengan menggunakan kudrat yang telah di Built-up BERSUMBERkan karbohidrat yang dimakan.

Kaki macam tak pijak tanah, letih der...

Malam tersebut...

Kita tengok cerita Juno nak? 

'Tadi dah tengok kurbaan, tengok movie lagi? Memang tutor siap pun...'

Maka malam tersebut adalah malam yang panjang

Ok, sebenarnya tak pun.

Feel really tired, need not pukul 12 tu dah nak tidur...

dah lena ni, tetiba je

'widad, takut....'

'eh am, widad ada...' then, she hold my hand...

Takut? sungguh tidak budiman lelaki-lelaki pasum. Memang reject buat suami, tiba-tiba je nak jerit tengah-tengah malam. Grrr.... Cuba bayangkan, tiba-tiba nak jerit macam kena sawan. What on EARTH?

Fish!

esok.... pergi RUMAH ILHAM =)

FEEL REJECTED


ENOUGH!

FEEL REJECTED

FEEL BETRAYED

FEEL IM THE ONE STUPID

SHOULD I BE BLAMED?

YES...

FOR WHAT?

I DONT KNOW

ITS HURT

REALLY...

FEEL DEEP INSIDE

WHY MUST TREAT ME LIKE THIS?

OKAY, IM THE STUPID ONE

Rejection? Everyone won’t like to be rejected
Im used to keeping things to myself and couldn’t voice out from staggered mind. Im used to getting rejection when I speak my point. My judgement seems to be such a failure. What on earth?
Things ended like..err…what?
So, I somehow give up…
Ill try my best… but why ended like this…
It numbs me really, visually





RHAZES WAS SUPER AWESOME


wajah-wajah incredibly AWESOME

itu 'KAMI'


rindu mahu gelak-gelak bersuka-ria menimba ilmu bersama-sama


Uuu.... KAMI WARGA-WARGA RHAZES SEMESRA 

rindu Miss Diamond

i want kak intan to be at my side =(

miss her

kak intan! bila nak balik sini? rindu lahh

with her...

i feel safe

i feel something unspeakable

 i feel firmly believed in HIM

may Allah swt blessed her and her family 

i just want she knows....

kak intan hebat! And I really love you becouse of Allah swt...

sometimes terpikir, can I be like her?

huh =..='' jangan nak daydream sangat la 

its OVER? harhaa...

heyya :)

at last, my final mid sem was over. its just a relief...



walking walking and walking 

widad, neysa, sara, chap n me :)


err... HOT nya =)
haha...

walking walking around jalan tar...
its super awesome as i spent a lot of money
what on earth?!?
teruk betul lah =.=''

i bought for my little brother, Danial a beg... 
rasa teruk kalau tak belikan untuk dia... even, he's not my real brother... but, why not i buy he something kan

a very tiring day...
but its worthed. =)



pffttt.... will you marry me? 

Me? Try To Pretend Cool. AWESOME

jealous???

this was a hrd question to answer, and for moment my mind was staggered about it

Ouhh... no...cant be



On Monday 
I suggested that once a man gets thrown into the friend zone his best escape would be tapping into female jealousy. Before female-folk jump down my throat for giving up secrets, I think this is probably more like stating the obvious. All people suffer from feelings of jealousy but the behaviors we exhibit due to that emotional situation vary depending on gender. This is not to say that men aren’t just as jealous as women…I’d go out on a limb and say they’re more jealous but going emo, no Aubrey Drake Graham, breaks man-code and is the opposite of segsi. These anti-segsi emo barriers don’t apply to women. Chicks are expected to over dramatize romantic situations. Men love crazy dramatic women, but this is another post for another day.

SNARKYCHIC’S 


So, How jealous are YOU?


ans!!
Top
♪ヽ( ⌒o⌒)人(⌒-⌒ )v ♪This Blog is Protected. Copyright 2013 © Design By Amiraazid( 。・_・。)人(。・_・。 )